<

GAVEVALG FOR 2024

- VÆLG GAVEBUDGET HER -

kLIK PÅ det ØNSKEDE BILLEDE OG GAVEBUDGET FOR AT SE UDVALGET FOR HVER PRISKATEGORI

- LAD MEDARBEJDERNE VÆLGE DERES EGEN GAVE -

Som koordinator/indkøber af årets julegave, kan der ofte være mange ønsker og forbehold at tage hensyn til.

Derfor har vi udviklet Vælgershop, hvor du har mulighed for at give dine medarbejdere/kolleger lov til selv at vælge deres julegaver, mellem et væld af flotte kvalitetsgaver.
Gaverne er tilpasset i fem kategorier; 250 kr., 400 kr., 560 kr., 640 kr. eller 720 kr. Alle priser er ekskl. moms.


Der tillægges en fragtomkostning på 39,- pr. gavekort, der bestilles, så gaven kan sendes direkte til medarbejderen efterfølgende, via enten pakkeshop eller firmaadresse.

Hvornår skal medarbejderen vælge gaver, og hvornår bliver de leveret?
Så snart du har dit gavebevis, med den unikke gavekode, kan gaven vælges og bestilles. Vi afsender senest fem hverdage efter din bestilling er lagt. Ovenfor kan du trykke på den priskategori du ønsker at se udvalget af gaver indenfor.

  1. Som koordinator vælger du et gavebudget, som medarbejderne kan købe gaver indenfor. Der skal minimum bestilles 5 stk. gavebeviser (minimum 10 stk. ved 250,-).
  2. Alle medarbejdere får et gavebevis tilsendt online eller udprintet, med et link til gaveshoppen, og en unik gavekode.
  3. Medarbejderne vælger gave og udfylder leveringsadresse m.m.. Vi sender enten til en pakkeshop efter eget valg (privatadresse) eller din firmaadresse.
  4. Vi afsender gaven senest fem hverdage efter medarbejderen har foretaget sin gavebestilling. Gaven leveres i flot en gaveemballage eller i original emballage.

    Spørgsmål?
    H
    ar du spørgsmål til, hvordan du skal bestille gavekort, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 70 20 40 56, så sørger vi for at hjælpe dig godt igennem købsprocessen.

- SÅ NEMT ER DET! -

1

Bestem budgettet for gavekortene til dine medarbejdere.


2

Modtag dine gavebeviser online eller udprintet til uddeling blandt dine medarbejdere.


3

Hver medarbejder anvender linket fra sit gavebevis, indtaster den unikke gavekode og vælger sin gave. Leveringsformularen udfyldes, og et Track and Trace nummer bliver sendt til medarbejderens mail.


4

OBS! Gavekortet har en gyldighedsperiode på indeværende år + 1 år. Bestiller du f.eks. gavekortet i oktober 2024, udløber det derfor først 31/12-2025. Det er ikke muligt at fortryde et gennemført gavevalg.


5

Der tages forbehold for evt. udsolgte varer, der erstattes med nye eller lignende varer i samme prisklasse og kvalitet.


6

Der skal minimum bestilles 5 stk. gavekort (10 stk. ved 250,-). Om det er 5/10 eller 1 medarbejder, der benytter sig af gavekortene efterfølgende er betydningsløst.


- HAR DU BRUG FOR HJÆLP? -

Vi sidder klar til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål til vores shop eller sortiment i øvrigt. Vores kundeservice har mange års erfaring i rådgivning og vejledning, og du er altid velkommen til at kontakte os på tlf.: 70 20 40 56 eller info@firmajulegaven.dk.

VÆLGERSHOP  - en del af Firmajulegaven

Gode danske mærker